Nytt tap for jentene våre – Flint

Nytt tap for jentene våre

Det er i motbakke det går oppover og vi har stadig troen på våre jenter!

I gårsdagens kamp mot Oppsal ble det til et nytt nederlag for Gunnar og jentene med 25-15

Laget er etterhvert så skadebelastet at vi egentlig kun kan ta hatten av for de jentene som er friske og nå skal bære alt ansvaret på banen. Pt har vi følgende spillere på skadebenken: Marianne, Pernille G, Kristine, Togga, Mari, Andrea og Melanie. I tillegg er 2 av 3 keepere; Rebekka og Marthe, ute med skader. Vivi har fått hjelp og støtte fra Stine som er kommet inn som 2.keeper i troppen. Heldigvis har Vivi stått noen rigtig gode kamper og bidratt med positivitet, håndballglede og gode redninger.

Med 3 av bakspillerene på skadelisten, blir det mange spilleminutter og stort ansvar for Kristiane, Brynja, Pernille A, Katharina og Elise. I tillegg må Brynja avløse på streken, der unge Karoline nå er eneste strekspiller!

Gunnar må være kreativ i bruken av ressurser på laget og mange får nye oppgaver å løse i løpet av en kamp.

Vi beundrer hele laget som holder humøret oppe og går på utfordringene med krum nakke. Snakk om sprek gjeng!

Det er et håp at mange tar turen i Slagenhallen og støtter våre unge, håpefulle og modige jenter ikke bare i medgang, men også nå som laget virkelig trenger støtte og hjelp. Neste hjemmekamp er søndag 23. februar kl 18.00 mot Stabæk.

Disse jentene spiller med et stort håndballhjerte! Heia Flint!