Den var lei… – Flint

Den var lei…

Tap i en slitekamp, der ingenting gikk helt som det skulle...

Etter seier over Vipers og en god kamp borte mot Tertnes, var optimismen stor før kampen mot Byåsen. Og fram til 3-4 hadde vi stadig troen.

De unge jentene; Pernille Gran og Karoline Flåten, startet kampen i fyr og flamme! Dessverre var det ikke dagen, da resten fulgte opp, og det knaste skikkelig i angrep.

Byåsen hadde et godt forsvar og utnyttet et fantasiløst Flintangrep. Med Camilla Herrem på laget, var Byåsen kjappe i kontraen og Flint kom aldri inn i kampen.3-4 ble til 4-12 og 4-19 til pause. Våre ellers så gode vinger, fikk lite baller å jobbe med igår.

Etter pause fikk vi se Brynja i angrep som strek og Katharina Aho fikk prøve seg litt på midten. Dette skapte litt ny giv og førte til flere mål i 2 omgang enn i 1. Dessverre valgte Byåsen å fortsette skåringsfesten sin, til tross for at Vivi hadde flere 100% redninger.

Kampen endte 13-36 og på en knapt så god dag, må man stadig ha lov til å glede seg over de yngste spillerne, som vil og kjemper. I tillegg ble Brynja toppskårer med kun 20 min angrepsspill i 2. omg og så på streken! Hun er ei tøff jente som aldri gir seg og hennes innstilling var eksemplarisk igår kveld. Hun fikk bestekvinnspremien vel fortjent!

Kom igjen Flintjenter! Vi gir vårsj aldri 🙂