Tap mot Tertnes – Flint

Tap mot Tertnes

Flintjentene tapte 31-24 mot Tertnes på bortebane, men en klar forbedring fra hjemmekampen!

I gårsdagens kamp mot Tertnes kunne man se en klar forbedring av spillet i forhold til oppgjøret i Slagenhallen i høst, hvor jentene tapte hele 31-16. Jentene har hevet seg mange hakk og holdt lenge følge med Tertnes.

Midtveis i første omgang var Flintjentene foran 12-10 og de unge jentene spilte godt angrepsspill. Med Marianne på benken som trener sammen med Togga, ble det hardt for ungjentene å holde hele kampen. Brynja fikk spilletid i angrep og kvitterte med 5 scoringer. Kristiane var som alltid skarp med skuddene og hamret inn 8 baller bak Tertnesmålvakten. Ungjenta Pernille Gran spilte igjen kompromissløst og dristig og scoret 4 mål.

Tina og Henriette kjempet og løp og det ble til henholdsvis 3 og 2 mål på vingene våre. Igjen kom Karoline Flåten på scorings lista. Både hun og Marte satte 1 hver.

Selvom kampen ikke bød på poeng, er det gøy å se kampviljen og spillegleden tilbake i laget. Stå på videre, jenter!