Pål kommer hjem! – Flint

Pål kommer hjem!

 

Pressemelding fra Flint Tønsberg Håndball

Pål Oldrup Jensen – Vender tilbake til Flint Tønsberg Håndball neste sesong!l

 

Pål Oldrup Jensen gjør comeback som hovedtrener for Flint Tønsberg Håndball. Flint har sikret seg Pål som ny hovedtrener med virkning fra og med kommende sesong. Han har signert en 3 årskontrakt med klubben.

 

Pål  Oldrup Jensen er en av Norges mest meritterte trenere og han tar over et ungt lag med ambisjoner og treningsvilje men som har hatt en vanskelig sesong i 2013/14.  Pål har siden han forlot klubben i 2012 trent det Ungarske laget Fehervar KC i to sesonger. Og ledet laget til sluttspill samt videre spill i EHF cupen.

 

Flint er en lovende klubb, med god rekruttering og klare strategiske mål. Vi har sett at det er et behov for klubben å prioritere en hovedtrener på heltid. Det er viktig i en klubb som vår at hovedtreneren, i tillegg til å ha ansvaret for topp laget, også jobber godt med utvikling av yngre spillere i klubben. Dette får vi kun til, med en heltidsansatt hovedtrener som også er sportslig ansvarlig i hele klubben og som kan bruke den tid og fokus som dette krever.

 

Pål er en sportslig faglig sterk person med samme ambisjoner som Flint Tønsberg, både resultatmessig men også i at vi bygger langsiktig suksess med i hovedsak lokale og egenproduserte talenter.  Han kjenner klubben godt med sine tidligere 7 år i klubben. Han har nå i tillegg fått ytterligereinternasjonal erfaring og dette er et godt utgangspunkt for å bringe klubben videre.

 

I Tønsberg er det krevende og drive toppidrett med utfordrende rammevilkår. Flint Tønsberg har nå klart og holde seg i eliteserien i 4 sesonger. Denne sesongen har dog vært preget av mye uheldige omstendigheter. Skader på sentrale spillere, ustabilitet på trenersiden samt at laget ikke kunnet erstatte et par av fjorårssesongens nøkkelspillere har gjort denne sesongen utfordrende. Dog har spillerne og de «vikarierende» trenerne Henrik Mærsk og Gunnar Pettersen stilt opp for klubben i en vanskelig tid. I tiden fremover vil det nå bli jobbet videre for å avklare roller og oppgaver for resten av teamet som skal jobbe sammen med Pål i de neste sesongene.

 

Flint Tønsberg har fortsatt et klart strategisk mål om å være en toppklubb i Norge. Klubben er tydelige på at et slikt mål, ikke skal oppnås med «hodeløse» økonomiske satsninger men snarere med hard jobbing samt med god intern rekruttering og talentutvikling.

Et godt trenerteam som jobber koordinert med hele klubben, samt tett med samarbeidsklubber og skoler, er en av de viktigste brikkene for talentutvikling og sportslig fremgang uten de store økonomiske rammene.

 

Heldigvis har Flint mange flotte og stabile sponsorer i det lokale næringlivet som er med på og støtte filosofien med at bygge på kvalitet i bredden og lokal rekruttering. Vi håper at enda flere i det lokale næringslivet skal se verdien i jobben som blir lagt ned i å gi lokal ungdom et godt sportslig tilbud og mulighet for samhold og glede.

 

 

Styret i Flint Tønsberg Håndball

 

 

Kontaktperson: Sportslig utvalg, Sondre Aurmo, mobil: 476 30 755 eller   Pressekontakt; Terje Rindal, mobil:997 21 504