SEIER! – Flint

SEIER!

I underkant av 200 tilskuere kunne igår kveld glede seg over godt spil og vinnervilje hos Karoline og de andre Flintjentene.

Endelig løsnet det for jentene våre!

I første omgang bølget det litt frem og tilbake, før Flint satte seg på kampen og kom foran med 3 mål. Til pause stod det 13- 10 til hjemmelaget. Vipers kom voldsomt tilbake i starten av 2. omgang og skåret de første 4 målene. Hele hallen holdt pusten, men så våknet Flintjentene til live igjen og skåret de neste 3. Halveis inn i omgangen var Flintjentene stadig foran med 3 baller.

Spenningen steg til sist i kampen da Vipers langsomt kom nærmere og opp på 22-22. 40 sekunder før slutt setter Kristiane inn et straffekast og forsvaret får en tøff utfordring for å holde stand og unngå poengdeling. OG DET LYKKES! Vi vinner 23-22 🙂

Kampen bød på 2 debutanter. Keeper Stine Bjørsvik fikk sin første tur i Flintdrakta, selvom det ikke ble spilletid denne gang. Karoline Vivestad Flåten fikk, med unntak av litt hvile i forsvar, 60 min spilletid på streken og kvitterte med 2 mål og målgivende pasninger. Sammen med  Pernille Gran og Katarina Aho, kommer hun fra vårt eminente j-18 lag og byr på fart og eksplosivitet! Fremtiden ser lys ut!

I denne kampen var det mange som meldte seg på. Kristiane Stormoen satte inn 8 baller, Pernille Gran 5, Tina Larsen 4, Henriette Jarneid 3, Karoline Vivestad Flåten 2 og Marianne Iversen 1.

Stort sett alle spillerne ga det lille ekstra og kunne fått bestemannsprisen for ulike viktige aksjoner i løpet av kampen. Dagens spiller for Flint ble dog Vivi Storvang som reddet et utall av 100%-sjanser og leverte sitt årsbeste!

Vi bøyer oss i støvet for den innsatsvilje jentene kom inn i kampen med. Hatten av for snuoperasjonen og dyp respekt for lagets mentale styrke som snur trenden halveis i sesongen! Gunnar P og hans statistikker og analyser og klokkeklare tro på at det kan la seg gjøre, sprer seg som en farsott!

Vi håper flere kommer i hallen og blir med på moroa og takker de ca 200 som i perioder trempeklappet jentene fram til SEIER!