Flintjenter og OL på Sumo! – Flint

Flintjenter og OL på Sumo!

Med TV2 Sumo Sport får man tilgang til all sport TV2 har rettigheter på. P.t. inkluderer det i tillegg til mye håndball også Premier Leauge fotball, Getligaen i Ishockey, sykling osv. Med TV2 Sumo Gull får du også tilgang til all underholdning TV2 har på sine kanaler. I tillegg kan man se EM og VM samt Champions League på Sumo!

 

Kjære Flint-fan!

Håndballen har sikret seg en avtale med TV2 Sumo om å sende alle kampene i Postenligaen.   I sesongen 2013/2014 kan man derfor følge våre hjemme- og bortekamper live eller i opptak på TV2 Sumo. I tillegg til de som følger kamper på TV2 Sumo har Postenligaen nå også flere innslag på TV2 Sport og på TV2. Gjennom sesongen kan man på onsdager også se håndballkamper på TV2 Sport. Målinger fra Sponsor Insight viser at Postenligaen Kvinner det siste året har kraftig økning av TV tid og seere.

 Som en del av TV-avtalen har alle klubbene i Norsk Topphåndball satt seg som mål å øke andelen abonnementer til TV2 Sumo.  Vi når et langt større publikum gjennom tv sendinger og ser for oss å bli et stadig viktigere produkt for TV2. Dette vil igjen føre til at vi kan få mer sendeflate og videreutvikle produktet.

 Vi kan tilby Tv2 Sumo Gull årsabonnement for 1999,- inkl mva. Vanlig pris er 249,- pr mnd og da sparer du ca 1000,- på å kjøpe gjennom Flint. Sumo GULL gir deg tilgang til alt innhold på TV 2 Sumo! Du får se alt av serier, film og underholdning, alle direktekanaler, samt alt av sport, inkludert det beste fra engelsk fotball med kamper fra Premier League, Championship og FA-cupen. Itillegg får du tilgang på alle TV2 appene J.

 Du kan bestille hos meg. Når du har betalt inn på konto eller fremviser en kvittering, sender jeg deg Gullkoden og så er du igang! Du kan også besøke meg på kontoret og benytte betalingsterminalen og så er du klar allerede samme dag J

Vennlig hilsen

Karin Elisabeth Jernæs

Daglig leder og markedsansvarlig i Flint Tønsberg Håndball AL

Tlf: 333 75 310 / 40478636

Mail: markedhandball@ilflint.no