Nytt tap for Flintjentene – Flint

Nytt tap for Flintjentene

Etter en mørkesvart start på kampen, kom Flintjentene mere og mere med, men klarte ikke å snu kampen til seier.

Flintjentene fikk en dårlig start på kampen og Fredrikstd var raskt foran på måltavlen og så seg aldri tilbake. Til pause var østfoldingene foran 15-8. Flintjentene spilte seg til mange muligheter, men fikk ikke ballen i mål. Dermed sprer usikkerheten seg i laget.

Etter pause var Flintjentene noe mere aggressive og spilllet ble bedre. Marthe Westby kom inn i målet og fikk en forrykende start på omgangen. Dessverre mått hun gi seg, da hun fikk en vriding i kneet kort inne i omgangen. Vivi kom tilbake og med et litt mere aggressivt forsvar, fikk hun  lettere arbeidsvilkår enn i 1. omgang.

Flintjentene formår å vinne 2. omg med et mål og stillingen ble 25-18 til Fredrikstad. Beste Flintjente var nok en gang Marianne Iversen som kjempet hele kampen både i angrep og forsvar. Hun viser muskler og er Flints største trussel fremover på banen, samtidig som hun er organisatoren i midterforsvaret. Igjen en god kamp av Marianne!

Henriette Jarneid gjør en fin jobb på høyrekanten og Marte Smistad og Tina Larsen har hver sin gode omgang på venstrevingen.

Kristiane Stormoen ble dagens toppscorer med 4 mål.