Åsgårdstrand Sport har avviklet driften! – Flint

Åsgårdstrand Sport har avviklet driften!

I helgen som var hadde Åsgårdstrand Sport opphørsutsalg og Tone Lauritsen har med dette avviklet butikken på Paletten. Vi takker Tone for supert samarbeid og fantastisk service. Therese Ulseth fortsetter med klubbdelen via Hesby Sport. . Medlemmene våre vil beholde de gode klubbprisene sine på klubb kolleksjon samt 20 % på ordinære varer i butikken. Lagene kan kontakte Therese på mob 91385877 dersom de trenger noe.

Tone Lauritsen og Åsgårdstrand Sport har i mange år vært en god og viktig samarbeidspartner for Flint Tønsberg Håndball AL. Utover klubbkvelder, har Tone alltid vært klar til å rykke ut med varer, dersom det har vært nødvendig. Daglig leder har kunnet sende enkle og ufullstendige sms’er med forespørsler og fått raskt svar og hjelp. Vi kommer til å savne Tone og Åsgårdstrand Sport i den daglige driften. Heldigvis fortsetter Therese med klubbavdelingen via Hesby Sportsenter. Therese er Flintjente og meget aktiv på D4. Hun kan håndball og vil hjelpe oss på alle mulige måter.

Vi takker Tone for samarbeidet og ønsker henne lykke til videre 🙂