1-2-Tre er en god støttespiller for Flintjentene! – Flint

1-2-Tre er en god støttespiller for Flintjentene!

Flere og flere ønsker å være med å styrke toppidrett og breddeidrett i området og da er Flint Tønsberg Håndball den perfekte klubb! Vi satser nemlig på stor bredde og en god elite!

Hvorfor skal du velge 1-2-Tre som samarbeidspartner?

Beliggenhet, sentralt på Østlandet.
1-2-Tre holder til på Svinevoll, sentralt i Vestfold, med kort vei til E-18. Vi når derfor våre markeder i det sentrale østlandsområdet på en rasjonell og effektiv måte.

Solid firma med lange tradisjoner.
Det er  høy kompetanse i bedriften med fokus på et godt og trivelig arbeidsmiljø. Bedriften har solid økonomi og har opparbeidet en stor kundemasse siden starten i 1970.

Gjør byggeprosessen enklere og raskere.
Bedriften har fokus på prefabrikasjon innenfor elementer, garasjer og takstoler. Konstruktørene har mange års erfaring innenfor bygg- og detaljløsninger, og er viktige støttespillere både for produksjon og deg som kunde. 1-2-Tre leverer elementer og takstoler til hus, hytter, boliger og prosjektmarkedet. I tillegg produserer og monteres det årlig ca. 200 garasjer. Mangfoldet er stort.

Proff- og privatmarkedet.
1-2-Tre selger både til det profesjonelle og det private markedet. Årlig omsetning er ca. 41 mill. kroner, og bedriften er 25 medarbeidere.

Målsetting.
Bedriftens målsetting er at 1-2-Tre skal bidra i byggeprosessen med forenklede og rasjonelle løsninger. Kunden skal få en positiv opplevelse ved at selve byggingen er gjort på 1-2-Tre.