Z-eiendom støtter topp og bredde i byen! – Flint

Z-eiendom støtter topp og bredde i byen!

Z- eiendom er engasjert i lokalmiljøet og bidrar til å gjøre hverdagen lettere både for elitespillere, ungdomsspillere og klubbens administrasjon. Et slikt samfunnsengasjement bidrar til at Tønsberg er et godt sted å leve for liten og stor!


Z-Eiendom finner ny eier til din bolig, og nytt hjem til deg, fordi vi er lokalkjente, har lang erfaring, solid kompetanse og møter deg med vårt personlige engasjement. Kundene føler trygghet når de kommer til oss. Vårt personlige og profesjonelle salgsarbeid er det som har gitt oss et godt renommé.

Totalt er vi åtte engasjerte meglere som hjelper deg å finne ny eier til din bolig og nytt hjem til deg. Hos oss finner du noen av Vestfolds mest erfarne eiendomsmeglere. Selskapet eies og drives av fire partnere sammen med Sparebank1 Nøtterøy-Tønsberg. Med banken på eiersiden er vi en sterk, lokal merkevare.