Aage M Office sponser Henriette og Mari – Flint

Aage M Office sponser Henriette og Mari

Aage M Office støtter både bredde og elite i klubben vår og har festet navnet sitt ved to av våre elitejenter; Henriette Jarneid og Mari Syvertsen. Bedriften er sterkt deltagende rundt våre hjemmekamper og heier på Flintjenter og gutter i alle aldre. Vi er stolte og glade for støtten og samarbeidet!

Aage M Office gruppen er en av de største aktørene i Vestfold innenfor kontor og datarekvisita, kontormaskiner, interiørløsninger og firmagaver. Konsernet består av fem selskaper som har spesialisert seg innenfor sine produktløsninger og medfølgende tjenester. Hvert selskap har dyktige medarbeidere med bred kompetanse og lang erfaring innenfor sin bransje. Våre kunder er alt fra små og mellomstore bedrifter til store bedrifter. Vi leverer både til det private næringsliv og til offentlig sektor. Forbrukermarkedet benytter oss hovedsaklig gjennom våre butikker som holder til i Tønsberg, Horten, Sandefjord og Larvik.