Tina sponses av Velotel treningssenter – Flint

Tina sponses av Velotel treningssenter

- Velkommen til Velotel - et litt annerledes treningssenter! Ideen om å bygge og drive et litt annerledes treningssenter utviklet seg i løpet av de årene Tom Martin Biseth selv var aktiv idrettsutøver. Som tidligere landslagssyklist, senere landslagstrener, med 30 års undervisningserfaring fra offentlig skole, Norges Toppidrettsgymnas og Norges Idrettshøyskole, har han tilegnet seg kunnskaper som han gjerne deler med andre. Velotel er i første rekke en familiebedrift, noe som kanskje bidrar til den spesielle atmosfæren hos oss. Senterets størrelse og våre arrangementer er med på å skape et godt miljø. Sammen med våre dyktige medarbeidere har vi som mål å sette kunden i fokus.

Et hus utenom det vanlige

Velotel er en spesiell trebygning, reist i pakt med norske byggetradisjoner. Huset ble tegnet og konstruert med tanke på å skape noe annerledes. Når du kommer innenfor, merker du at vi har lagt vekt på å skape en god atmosfære. Her finner du treningssaler som er lyse og luftige med et godt ventilasjonsanlegg som også har pollenfilter. Vi har nå 2 aerobicsaler som er særdeles luftige og helt uten søyler, en flott sykkelsal, styrketreningsavdeling med apparater, egen sal for roing og sirkeltrening styrke, romslige garderober, lekerom/ barnepass, kafeteria med kjøkken, to sovesaler, samt konto for vår egen naturmedisiner.Høsten/ vinteren 2009/2010 ble en utvidelse av Velotel utført. Vi har doblet våre arealer og kan ønske velkommen til sosial og hyggelig trening i utrolig flotte lokaler.

Våre dyktige instruktører

Med bakgrunn fra nasjonal og internasjonal toppidrett, Norges idrettshøyskole og Norges Toppidrettsgymnas kan vi mye om trening på alle nivåer. Våre instruktører har solid bakgrunn fra både forebyggende og rehabiliterende trening. Regelmessig deltar Velotels instruktører på kurser og conventions for å holde seg oppdatert på treningsfronten, og dernest for å kunne la våre medlemmer få gode treningsopplevelser her på senteret. Mange av timene vi tilbyr i sal er lisensiert og hentet fra New Zealand og Les Mills; verdens ledende produsent av gruppetrenings-programmer. Dette gjør at medlemmer kan være sikre på at treningen de deltar i er utformet av eksperter, at treningen er trygg, effektiv og moderne.