Vivi slo til med flotte redninger! – Flint

Vivi slo til med flotte redninger!

I en iskald Slagenhall, møtte 340 trofaste supportere opp og heiet det de kunne på Flintjentene. Froland J99 hadde enda kommet hele veien for å se kampen og heiet ivrig på begge lag.

Selvom kampen aldri var spennende og Larvik hadde full kontroll, ser man stadig forbedringer og positiv utvikling i Flintspillet. Tempoet er høyere og feilene færre. Sammenspillet begynner å sitte og på lørdag kom Vivi Storvang godt igang med redningene og tok bla Sullands straffe! Det gir selvtillit og mot til resten av sesongen! Ut over strafferedningen, tok Vivi flere kontra og nærskudd fra vinger og strek. Hun ble kåret til kampens Flintspiller og det var vel fortjent.

Vi tror på poeng etter jul! Kom i hallen 12. januar hvor vi møter Fredrikstad.

Nå er det julefri og selvom jentene trener fullt fram til 21/12, så er det ingen kamper i postenligaen før på nyåret.