Byåsen var for sterke – Flint

Byåsen var for sterke

I gårsdagens 1/4-finalekamp mot Byåsen, måtte Flint jentene se seg slått 42-21 i en kamp som aldri ble spennende. Gjestenes Tonje Nøstvold, herjet med forsvaret og keeperne og satte inn 12 mål, mens Camilla Herrem kontret inn 9 av slagsen. De blir nok å se i landslagsdrakta i nær fremtid! Flints beste spiller for kvelden ble Natalia Kurbanova. Natalia er vår russiske strekspiller og hun kjempet godt i forsvar og var en konstant trussel i angrepet. Hun tilkjempet seg 4 mål og 2 straffekast. Kristiane Stormoen ble toppskårer med 5 mål.

Byåsen er p.t. et meget sterkt lag og vi kan kun ta hatten av for det flotte angrepsspillet som ble levert i Slagenhallen.

Vi takker publikum for den fine stemningen og taktfaste heiarop! Velkommen tilbake d 13/11 kl19.00 hvor vi får besøk av Storhamar 🙂