Vant 2.omg, men tapte kampen… – Flint

Vant 2.omg, men tapte kampen…

Flintjentene startet kampen litt usikkert og uten tro på at laget kunne vinne og kom raskt bakut med 4 mål på 6-2 til gjestene. Deretter svingte det mye på kvaliteten i spillet og på et tidspunkt så det ut til å kunne bli et stort nederlag. Til pause var stillingen 14-9 til gjestene.

I andre omgang fortsatte Henrik og jentene med å lete etter det som fungerte og på stillingen 10-16, virket det som at Flint fant en mulig løsning. Jentene vant den neste perioden 3-0 og plutselig var det en åpen kamp. Mange tekniske feil førte til at gjestene dro fra igjen til 21-13 før jentene våre våknet. En fin avslutning på kampen førte til at forspranget ble redusert til kun 4 mål og sluttstillingen ble 23-27 til Nordstrand.

Jentene viser i perioder godt spill, men er stadig litt ustabile og for svingende i kvaliteten. Det positive er at motstanderne kun er bedre enn oss fordi vi gir dem muligheten med for mange uprovoserte tekniske feil. Når de blir luket vekk, er seierene nær!

Vi tror på Flintjentene!

Som en av våre Facebook-venner sier det; Det er kun i motbakke, det går oppover!