Lytt til Radio Tønsberg – Flint

Lytt til Radio Tønsberg

Radio Tønsberg er en av våre samarbeidspartnere og bidrar med radiospots så du kan være oppdatert på når Flintjentene spiller hjemmekamp!

Radio Tønsberg – FM 102,8  –  FM 101,0  –  FM 106,7

Radio Tønsberg har alltid vært den ledende radiostasjonen i Vestfold.
På  hjemmesiden; http://www.radiotonsberg.no ,  kan du finne all informasjon om Radio Tønsberg, alt fra programmer, DJs og hva morgenverten liker å spise til middag. Du kan også lytte til Radio Tønsberg døgnet rundt, verden rundt og her på våre hjemmesider, med vår internettradio.

Radio Tønsberg sender live fra Andebuveien 74 rett utenfor Tønsberg sentrum hver eneste dag, og gir deg alt du trenger av lokale og nasjonale nyheter, trafikken, sladderet, og selvfølgelig Dagens Største Hits.

Vi takker for støtten og samarbeidet!