Consilio gjør oss synlige!

Consilio hjelper oss med utseendet og oppsett av sesongprogrammet, slik at våre tilskuere og sarabeidspartnere får mest mulig ut av programmet! Det ligger mange timers jobb bak og vi er veldig glade for den eksperthjelpen vi får!

Consilio er et kommunikasjonsbyrå som bistår sine oppdragsgivere i å kommunisere og skape gode relasjoner med deres målgrupper. Med utgangspunkt i målsetninger, strategi og en helhetlig tilnærming skaper vi effektiv kommunikasjon. Målgruppene kan være mange og ulike. Derfor favner også virkemidlene bredt.
Hos oss møter du rådgivere med en sterk strategisk kompetanse og bred erfaringsplattform. Til gjennomføringen av prosjektene vil du møte spesialister innen PR-faget, reklame, publisering, film, design og multimedia.

 

Se: www.consilio.no