Ikke helt der enda…. – Flint

Ikke helt der enda….

Litt knirk i maskineriet som vitne om at dette laget bare er 1 måned gammelt. 1. august var første gang jentene var på plass alle sammen og det kan ses på banen at sampillet ikke er helt der det skal være ennå.

Selvom sifferne ble utrivelige i kampen mot Vipers, holder optimismen seg i Flintleieren. Mange jenter på skadelista og manglende samspill, kan det gjøres noe med.

I gårsdagens kamp var det positivt at mange fikk prøve seg og at jentene i perioder spilte jevnt med hjemmelaget. Pernille Gran og Katarina Aho viste at det gror i rekruttrekka og Tina Larsen, lagets nestor, ble kåret til Flints beste spiller i kampen. Tina gir alltid alt hun har og går foran som et godt eksempel på tæl og vilje.

Lagets trener; Henrik Mærsk, ble langt klokere på hvor laget står og hvor skoen trykker. Han er positiv og har tro på at jentene hans skal utvikle seg, slik at poengene kommer på konto stille og rolig i løpet av sesongen.

Nå ser vi frem mot neste kamp som går på hjemmebane i Slagenhallen d 15/9 kl 18.00….. Da får tilskuerne også møte maskottene våre for første gang….