Sparebank1 cup er i rute! – Flint

Sparebank1 cup er i rute!

Planleggingen av cupen startet for over 2 år siden, og nå er vi her. Det er mye som kan forbedres og gjøres annerledes i senere år. Det er derfor viktig at evaluering og tilbakemelding fra deltakende lag taes med i arbeidet mot 2014.

Målet med cupen har vært to delt: «tett» kampoppsett slik at lagene ikke spiller håndball fra morgen til kveld på lørdag, og alle spillere og lag skal bli tatt imot på en god måte slik at de ønsker å komme tilbake til neste år.

Tønsbergs Turn Håndball har ansvaret for turneringen for J/G 7-9 år. Denne foregår i Semshallen. Flint Tønsberg bruker Eikhallen, Flinthallen og Slagenhallen. Overnattingslagene ligger på Presterød skole og Presterød ungdomsskole. Bespisningen foregår i Slagen samfunnshus der Kilen catering leverer maten- både frokot og middag.

I kiosken er det mulighet å kjøpe litt sunnere alternativer enn på en vanlig cup- fruktbeger og grove horn er eksempler på dette.    Vi ønsker alle spillere, dommere, trenere, lagledere og publikum velkommen!

Håper dere kommer til å trives i håndballbyen vår! Flint kommer til å arrangere høst-cup også neste år. Påmeldingen åpner i januar.

Håndball gir samhold vennskap og glede, derfor er det viktig at du er tilstede!

Sportslig hilsen fra cupledelsen v/Cecilie mail: cup@sparebank1cup.no