Seier mot Ålborg DH – Flint

Seier mot Ålborg DH

Underholdende håndball i Sindalhallen og seier etter jevn kamp for Flintjentene.

I går kveld viste Flintjentene fine takter mot Ålborg DH. Kampen var satt i fine rammer i Sindalhallen og det var et tent Flintlag anført av både Are og Gunnar, som gikk på banen.

Første omgang bød på solid spill både framover og bakover på banen og var meget underholdende. Pernille Andersson spilte flott i angrep og var lagets mest målfarlige. Ålborg DH under ledelse av sjefstrener Tanja Logvin slet med å demme opp for hennes flotte skudd. Til pause var vi foran 14-13.

Etter pause løp vi inn i en kaotisk periode med et par utvisninger og skifter på sentrale plasser, som resulterte i endel tekniske feil . Plutselig var vi etter 18-22 og det så litt mørkt ut. Her viser så laget styrke og moral og spiller seg ut av krisen. Pernille måtte finne seg i frimerke. Melanie fikk en debut som strekspiller og skårer fine mål. Brynja kommer inn og skyter hull på både forsvar og keeper, samtidig som frimerket gir plass til at Marianne og Tina kan danse rundt med forsvareren sin. Marthe har en fin dag i målet med 47% redninger. Dommerne viser at de er ligadommere på høyt nivå, og merkes nesten ikke i kampbildet.

Flintjentene formår å komme rundt Ålborgs norske strek, Mie Sophie Sando og løper flotte kontra både ved Tina og Amalie. Vi avslutter sterkt og henter seieren hjem etter en superspennende og tett avslutning på kampen. Amalie blir matchvinner og setter siste ball i kassa 2 sekunder før tid.

Dette var en kamp som bød på det meste. Til tider blendende forsvarsspill og flotte angrep, deretter kaos og rot, hvorpå jentene spiller seg opp igjen og viser seiersvilje. Det var gøy å være i Sindalhallen i går og vi gleder oss til å bryne oss på de Danske mesterne, FC Midtjylland på onsdag!

Mål: Pernille 6, Tina, Brynja, Amalie og Kristiane 4, Melanie 3, Marianne 2 og Mari 1