Full fart i Danmark – Flint

Full fart i Danmark

Stor aktivitet og fokus på samspill under treningsleiren i Danmark. Strålende sommervær og varme preger området og det er lett å trives i det Nordjyske!

Denne uka er Flintjentene på treningsleir i Sindal i Nordjylland. PÅ 5 dager gjennomføres 6 treningspass og 3 kamper. Motstandere er Vendsyssel, Ålborg DH og FC Midtjylland.

Vi er installert på Sindal Camping og første natt bød på tropetemperaturer, mygg og edderkopper. Varmen har gitt seg om natten og myggnett er installert og nå sover alle søtt om natten igjen.

Lørdag var det kamp mot Vendsyssel. Startvanskeligheter gjorde at vi hang etter de første 20 minuttene. Deretter ble forsvaret mere samkjørt og vi hentet Vendsyssels forsprang. Flintlaget er ungt og med mange nye spillerer. I denne kampen vare det bare Marianne, Tina og Kristiane fra den «gamle» førsteoppstillinga. Alle jentene fikk like nye spilletid og det ble prøvd ut forskjellige konstellasjoner. Fokuset lå på avtaler og systemer.

Ved god hjelp av hjemmedommere, samt at vi ikke er spesiellt sammenspilte ennå, kunne Vendsyssel trekke seieren i land med 26-21.

Are var likevel fornøyd med utviklingen gjennom kampen og kunne se mye bra. Jentene kjemper godt og gir seg aldri og alle fikk prøve seg og det var mange på skåringslista.

Mari fikk vist mye taklinger og muskler i forsvar. Vivi lukket buret i nesten 15 min og endte med redningsprosent på 50. Amalie løp ofrt og effektivt i kontraen. Gøy å se de unge jentene blomstre!

Gårsdagen bød på 2 treningspass, strandtur og deilig is fra «Det blå ishus» i Tversted. Jentene bli godt kjent med hverandre i campinghyttene og det er mye skravling, latter og ymse kortspill på kvelden.

I skrivende stund, trener jentene mens resten av dagen byr på mat, hvile og sponsorbesøk før det er kamp i kveld.

Redaktøren er endelig online igjen og kan oppdatere litt mellom slagene her nede 🙂

Vi takker PR Bussreiser,Espen og JanSjåfør for at denne turen er mulig!!! Ekstra hyggelig at sponsor med frue møtte til kamp og heia på oss 🙂