Flintjentene er igang! – Flint

Flintjentene er igang!

Da er oppkjøringen til sesongen igang. Nesten alle Flintjentene var på plass i Flinthallen igår kveld til første trening etter sommerferien, brune, blide og forventningsfulle til hva sesongen skal bringe. Alle jentene har trent fysisk egentrening hele sommeren og så veldig spreke og motiverte ut!

Brynja og Togga fra Island er installert i egen leilighet og hygger seg med innredning og jobb utenom håndballtreningene. Elise, Vivi, Marte og Melanie holder «Flinthuset» underholdt med sang og latter og flytter rundt på møbler og lager god mat (ørevitnehistorier…. Red 🙂 )

Andrea har bosatt seg i Horten og Charlotte i Sandefjord og nå venter vi bare på at Pernille skal komme hjem fra Bali og møte resten av jentene.

Og ellers var det godt å se Marianne, Kristiane, Tina, Kristine og de andre «veteranene» sprudle og sprette. Til og med lagets nye oppkvinne, Cathrine P, var å se i treningstøy og hun så overmåte sprek ut!

På fredag drar laget på treningsleir i Sindal i Danmark. Der venter masse trening og 3 kamper mot henholdsvis Vendsyssel Håndball, Ålborg DH og FC Midtjylland. Det kan avsløres at det er lagt inn strandtur og shopping også. Med mange nye Flintjenter, satses det både på sammenspill og sosiale aktiviteter på denne turen.

Helgen 10-11/8 spiller Flintjentene i Skjærgårdslekene og blir å se i lokale haller. Det blir en spennende høst!