Talentfulle spillere i Flinthallen! – Flint

Talentfulle spillere i Flinthallen!

Med et trenerteam bestående av Are Ruud, Pål Oldrup Jensen, Kristian Hansen og Andreas Kjølner Hansen, nærmere 100 års erfaring fra norsk topphåndball, kan håpefulle håndballtalenter se frem til en unik mulighet til å heve håndballkompetansen i Flinthallen i helgen.

19 jenter fra Teie, Tønsberg Turn og Flint møtte i Flinthallen i morges for å bli trent av noen av Norges beste trenere og spillere i gjennom de siste 30 år. Forventningen var stor og det hele startet med en runde fotball som oppvarming og deretter fikk jentene jobbe hardt gjennom en økt med Are Ruud, Flints hovedtrener i Postenligaen. Her fikk de et innblikk i hvordan treningen forgår på toppnivå.

Sondre Aurmo, Flints fantastiske UU-leder, disket deretter opp med deilig mat og frukt og så måtte jentene hvile innen 2. økt startet.

Selveste Pål Oldrup Jensen sto for ettermiddagstreningen og her var det fokus på fotarbeide og forsvar. Jentene fikk kjørt seg og sover nok godt til kvelden!

I løpet av helgen kommer Kristian Hansen og skal jobbe med det taktiske overblikk og spillforståelse og deretter vil Andreas Kjølner Hansen ha fokus på finter og teknikk. På søndag blir jentene delt opp i 2 lag og så blir det kamper.

Det er første gang Flint arrangerer Talentskole og vi håper at jentene har en uforglemmelig helg og at flere vil være med neste gang. Klubben vår er utrolig heldig å ha tilgang på trenerkapasiteter i nasjonal og internasjonal klasse!