Elisabeth Steiro fikk årets Flintpris – Flint

Elisabeth Steiro fikk årets Flintpris

Elisabeth Steiro mottok mandag kveld Flint-prisen for lang og tro tjeneste i klubben. Rita Aase kunne, som stolt styremedlem overrekke prisen , som skal gå til en «Flinter» som står på og hjelper klubben ut over det man kan håpe på. Elisabeth har gjennom mange år deltatt som  mor, oppmann, miljøkoordinator, dommeransvarlig, styreleder, dugnadsansvarlig, medarrangør av Postenligakamper med i cupkomiteen og Loppemarkedssjef. Når hun melder seg til tjeneste, rekker hun alltid opp to hender; sin egen og Leifs. Hun har et helt eget engasjement og evne til å trekke folk med på en positiv måte. Det er altid orden, kontroll og god stemning rundt Elisabeths prosjekter.

Elisabeths motto er » Uten frivilligheten, stopper Norge». Og så lenge Flint har Elisabeth, stopper ikke det gode arbeidet!

Vi håper på å få beholde Elisabeth i mange år ennå og takker for alt hun gir klubben vår!