Flott Flintdag! – Flint

Flott Flintdag!

Det ble en flott avslutning på en strålende Flintsesong i og utenfor Flinthallen.

Tradisjonen tro ble Flintdagen avholdt som en avslutning på nok en sterk Flintsesong. Ungdomsavdelingen arrangerte grilling, natursti og prisutdelinger i nydelig solskinn utenfor Flinthallen.

Mange mødte opp og koste seg i det deilige været. Hvert lag kåret sin «Fairplay»- spiller og de måtte i tur og rekke opp på scenen og motta en t-skjorte som bevis på sin gode innsats igjennom sesongen.

Våre flotte unge håndballspillere utfordret Postenligajentene til tautrekkingsdyst. Under heiarop og latter, måtte elitelaget se seg slått av tallrike, unge, sterke og kommende håndballstjerner!

Årets Flintpris gikk til Elisabeth Steiro for hennes enorme engasjement i klubben gjennom mange år. Elisabeth er alltid blid og frisk på en dugnad. Hun har i mange år vært involvert i styrearbeid i klubben og er med å arrangerer loppemarked, cup, Postenligakamper, kioskdugnader og mye mye mere!. Maken til ildsjel og stjerneeksempel på frivillig arbeid, skal man lete lenge etter! Vi takker Elisabeth for hennes innsats og håper at Flint kan nyte henne i mange år ennå. Hun er en av de bærende kreftene i klubben vår og vi er stolte av å ha henne i klubben!

Vi takker også Sondre Aurmo (UU-leder) for enda et flott arrangement og også takk til alle som kom og gjorde Flintdagen til en god opplevelse for store og små.