Flint Jenter 16 tok 3.plassen i Bring! – Flint

Flint Jenter 16 tok 3.plassen i Bring!

En flott sesong kuliminerte i medalje i Bringserien. Jentene kan nå nyte en liten håndballferie, før de starter oppkjøring til neste sesong.

Vi gratulerer våre flinke og gode j16-lag med tredjeplassen i årets Bringserie. Dette laget er klubbens arvesølv og det lover godt for framtiden. Fire av jentene har vært med i landslagsgruppen gjennom sesongen og den trenings- og dugnadsvilje som både spillere og foreldre viser, må vi bare ta hatten av for!

Jentene lykkes med stort sett alt de begir seg ut på og vi kan nevne Ski-cup 2012, nr 5 i nordisk, Peter Wessel-cup. Jentene trener mye og hardt og har en supergod trener i Rune Grading. Klubben takker for en flott sesong og ønsker lykke til videre med trening og satsning og gleder oss til å følge dere!