Dansk forsterkning til Flint! – Flint

Dansk forsterkning til Flint!

Flint Tønsberg Håndball forsterker troppen med danish dynamite! Neste sesong blir med skandinavisk "svung" over laget.

Melanie Legarth vender nesen nordover og blir kommende sesong å se i Flintdrakten. Den danske «håndboldpige» besøkte klubben i midten av April og sier at hun fikk en god «mavefornemmelse» rundt treningene og oppholdet i Tønsberg. Hun gleder seg til å komme igang!

Melanie har tidligere spilt tre sesonger i TSV Nord i Tyskland og vendte hjem til Danmark før siste sesong for å spille i Slagelse. Dessverre gikk klubben konkurs i løpet av denne sesong og det har vært en tøff tid for Melanie og Slagelse.

Melanie, som studerer jus ved siden av håndballen, kommer fra en skikkelig sportsfamilie og liker i tillegg til håndballen, både ski og fotball. Hun er 180cm på strømpelesten og spiller venstre beck. På de treningene hun var med på viste hun fram både finter, skudd og overblikk på banen. Vi gleder oss til å få Melanie «Flintifisert»!