Flint henter islandsk stortalent! – Flint

Flint henter islandsk stortalent!

Fredag signerte Þorgerður Anna Atladóttir en 2-års kontrakt med Flint Tønsberg Handball AL

Før helgen ble det klart at Þorgerður Anna Atladóttir blir Flintjente fra neste sesong. Anna er et kjempetalent som kan spille alle plassene bak på banene. Hun er en viktig del av det islandske landslaget og blant de mest skårende i den islandske turneringen. Flint ønsket Anna i klubben allerede for to år siden, og har nå skrevet en 2-års kontrakt med den spennende, islandske «handknattleikskona» som det heter på sagaøya.

Vi gleder oss over de islandske forsterkningene og tror på at både Anna og Brynja, som underskrev kontrakt i siste uke, skal være med til å bringe Flint opp i den morsomme delen av Postenligaen sammen med de etablerte Flintjentene.

Allerede fredag kveld kunne nettavisen Visir bringe denne artikkelen om Annas norske håndballeventyr : http://www.visir.is/article/20130426/IDROTTIR02/130429284

Flint ønsker Anna velkommen til klubben og til Tønsberg!