Landslagsspiller til Flint! – Flint

Landslagsspiller til Flint!

I en hektisk og spennende tid etter sesongslutt, har Flint jobbet med å finne forsterkninger før neste sesong. Første brikke i puslespillet er på plass og i juli blir Brynja Magnusdottir å finne i Flintdrakta!

Flint jobber i disse dager hardt med å få spillerkabalen for neste sesong på plass. I den forbindelse har klubben hatt besøk av flere spennende jenter fra både inn og utland, til prøvetrening. Det er klart at to av klubbens profiler velger andre klubber og ut over dette kan det være at noen jenter velger studier. Derfor søker Flint nå å forsterke spillerstallen og har dialog med flere gode spillere.

Onsdag kl 12 Islandsk tid, signerte Brynja Magnusdottir en kontrakt med Flint. Brynja var på besøk i midten av April og viste godt overblik, skuddkraft og Islandsk råstyrke. Brynja har vært en del av det isklandske landslaget og en av profilene i den Islandske liga i flere år. Hun skal på landslagssamling t i juni og i juli trer hun Flintdrakten over hodet og flytter til Tønsberg.

Brynja er ei blid, åpen og disiplinert jente. Utover å være håndballspiller, er hun utdannet ingeniør og kan se frem til en god jobb ved siden av håndballen her i Norge. Flint har dermed forsterket laget med en spennende playmaker med internasjonal erfaring!

 

Vi ønsker Brynja velkommen i Flintfamilien!