Årsbeste av Flintjentene! – Flint

Årsbeste av Flintjentene!

I 45 minutter lekte Flintjentene seg med Glassverket. Alt lykkes! Taktikken tok knekken på motstanderne og Flintstjernene løp inn mål etter mål. Glassverket hadde ikke nubbsjans i denne kampen, hvor Flintjentene viste hva de er laget av.... Kevlar!

I en velfyllt Slagenhall, tok stemningen av fra 1 sekund. Marianne satte 1-0 på straffe og elleville tilskuere jublet. Flintjentene lot Glassverket være med til 2-2 og så sa de takk for seg. De neste 40 minuttene løper Flintjentene fra Glassverket, som eller regnes som et av de raskeste lagene i Postenligaen. Men våre jenter er bare kjappere!

Til pause er Flint foran med 19-6 og kampen er i realiteten avgjort. Likevel formår jentene å øke ledelsen til 27-10 ved halvspilt 2.omg. Deretter får Glassverket lov til å være med litt igjen, men det blir bare pynting på resultatet. Flint har kontrollen hele veien og supporterne ga stående applaus til sine jenter! Stemningen var helt elektrisk!

Bestekvinnspremiene gikk til Flintstjerna Ellen Marie og Veronika Kristiansen fra Glassverket

Over 500 tilskuere hadde funnet veien til Slagenhallen for å se Flint sikre plassen i Postenligaen. På onsdag (10/4) spiller Flint siste seriekamp mot Oppsal på bortebane. Kan jentene diske opp med ennå en seier, betyr det 7.plass og sluttspill! Heia Flint!

Vi takker våre fantastiske supportere for støtten og muntre tilrop! Det betyr utrolig mye!

Kampfakta:  Ellen Marie 8, Tina og Marianne 5, Henriette og Kristiane 4, Christina 3 og Thea og Kristine 1. Emily 13 redninger+ 13 skudd presset utenfor eler på stolpe!