Gratis hotellopphold???? – Flint

Gratis hotellopphold????

Med sesongkort til Flints hjemmekamper i Postenligaen sesongen 2013-14, kan du ta med deg kjæresten, mora di, faren din, venninna, kameraten, eller naboen på et weekendopphold for 2 på Kragerø resort!

Sesongkort med hotellopphold koster  kr 1500,- og da kan du se alle Flintjentenes hjemmekamper i Postenligaen samt få en luksusopplevelse på hotell! Oppholdet inkluderer 2 overnattinger + 2 frokoster, mulighet for golf, spa og vakre Kragerø med restauranter og shopping , se

http://www.krageroresort.no/

Vi har kun 300 sesongkort med dette tilbudet, så skynd deg å forhåndsbestille på markedhandball@ilflint.no .

Sesongkort uten hotellopphold kan bestilles på sammen mail adresse og koster kr 1000,-

Ta kontakt med Karin på markedhandball@ilflint.no  eller mob: 40478636 og forhåndsbestill nå før det blir tomt!