Seier til Flintjentene igjen! – Flint

Seier til Flintjentene igjen!

Det var duket for revansje i Slagenhallen i går ettermiddag, da Flintjentene tok i mot Levanger. Jentene var tydelig bestemt på at Levanger skulle vite at de var kommet til Tønsberg og at her blir det ikke gitt ved dørene.

I første omgang startet Levanger best, men så kom Flinttoget igang. På et tidspunkt stod det 10-7 til Flint, men Levanger kjempet seg tilbake i kampen og kunne gå til pause et mål foran.

Andreomgang ble en tett affære. De første 10 minuttene var det helt jevnt og lagene skiftes til å lede på måltavla. Så kom det 10 minutter hvor Flint hadde initiativet og Levanger hele tiden hentet seg opp på uavgjort. De siste 10 minuttene takket Flintjentene for seg og dro fra. Levangers trener prøvde seg med to time-outer og merker på Kristiane og Marianne. Jentene våre kjempet bare videre og Emily stengte buret. Da slutt signalet lød, stod det 26-23 til Flint.

To viktige poeng som brakte oss opp på en 8.plass. Nå venter Glassverket på hjemmebane d 7/4 og så avslutter vi med Oppsal på bortebane d 10/4. Det blir en spennende April!

Målskårere for Flint: Marianne 7, Tina 5, Christina 4, Ellen Marie 4, Kristiane 4, Henriette og Thea 1 hver.

Det var Tuva og Mathilde fra Flint Jenter 05 som delte ut bestemannspremiene på vegne av kampsponsor Velotel Treningssenter!