Gunnar og Are, den dynamiske duo, skal føre Flint inn i framtiden! – Flint

Gunnar og Are, den dynamiske duo, skal føre Flint inn i framtiden!

Flint Tønsberg Håndball kunne igår kveld presentere den sterke trenerduoen som skal føre Flint inn i fremtiden. Gunnar P og Are Ruud blir vår nye dynamiske duo og fremtiden i Flint ser lys ut!

Så ble det klart at Flintjentene har vunnet Gunnars hjerte. Neste sesong blir med Gunnar som analyseekspert og assistenttrener for vår nye hovedtrener Are Ruud.

Gunnar og Are trener idag Re Videregåendes håndballlinje sammen og Gunnar er full av lovord for Are. Han er glup, modig , velutdannet, hyggelig og tenker utradisjonellt samt at han var landets beste forsvarsspiller, er noen av superlativene som ble nevnt da Tønsberg Blad og NRK var på besøk i Flinthallen i går kveld.

Are Ruud er i dag lærer på Toppidrettslinja på Re videregående. Han har en Cand.mag. og Trener 3 kurs og har jobbet som lærer siden 1990-tallet.
Are har deltatt i 10 år i elitespillet for I.L. Runar (1990-2000). Han har deltatt i NM, serie og mester sluttspillet.
Han var trener for Njårds elite damelag i perioden 2006-2008, og fra 2008- 2011 var han vært trener for Falk herrer, 1. divisjon. De siste årene har han trent Frams herrelag.

På spillersiden er det mange spennende planer og interessante navn. Tomas Anderson, styremedlem, kunne fortelle at klubben er ute etter bakspillere bla fordi Renate Såstad Sømme har valgt å bytte Flintdrakten ut med Glassverketdrakta i forbindelse med at hun har endt studier og fått jobb i drammensområdet, hvor hun bor. Vi ønsker henne lykke til videre og er selvfølgelig lei oss for at hun ikke blir med oss neste sesong. Når det er sagt, er klubben i dialog med flere spennende spillere og da er det bra å ha en trenerduo med den faglige tyngden som Gunnar og Are har.

Are og Gunnar er vant til å jobbe tett sammen og har en humørfyllt tone sammen. De kommer til å utfylle hverandre på en glimrende måte. Flint Håndball er utrolig glade for å få denne dynamiske duoen til klubben og ser fram mot to spennende år med gutta!