Seier til Flintjentene!

Flintjentene tok med seg poengene hjem og steg et hakk på tabellen. Dette gjør sesonginnspurten spennende og åpner muligheten for å være med i sluttspillet. Flint møter Levanger, Glassverket og Oppsal i de tre siste kampene.

I en kamp som bølget frem og tilbake, viste Flintjentene at de ville det mest. Sola kom foran 3-0 før jentene vår våknet og kom i gang. Thea fant sin indre pitbull og startet og opphentingen som førte til at Flint kom i ledelse 4-3 to et halvt minutt senere.

Så fulgte en god og lang periode for Flint og ledelsen økte til 14-9 før Sole igjen ble invitert  inn i kampen. Flint gikk til pause med 16-14 ledelse etter en god omgang Theaball!

I andre omgang fulgte lagene hverandre inntil 22-22. Deretter så Flintjentene seg aldri tilbake og skåret kampens 5 siste mål samtidig med at Emily disket opp med 5 gode redninger.

Thea knallet til med 9 mål, Ellen Marie 7, Kristiane 4, Marianne 4, Tina 2 og Christina 1 mål. Emily har etter hva Red. kan lese seg til på nettet 21 redninger hvilket er ca 50% pluss alle dem hun får presset utenfor!

Turen til Sola ga 2 viktige poeng og flyttet Flintjentene opp på en 9.plass på tabellen.

Hurra for jentene våre!