Flintjentene gjester Byåsen i kveld! – Flint

Flintjentene gjester Byåsen i kveld!

Flintjentene håper på å kunne erte Byåsen på bortebane, selv om Byåsen er favoritter til seieren. Flintjenter gir seg aldri og lærte i Tertneskampen at hardt arbeide lønner seg. Vi krysser fingrene for en god kamp!

Det var forrykende tempo og tæl på treningen mandag da Gunnar og jentene jobbet med detaljer og fartsfyllt angrepsspill. Den gode stemningen gjennomsyret hallen, både på banen og for dem som hadde funnet veien opp i hallen for å kikke på treningen. Det er moro å se så mange som brenner for Flinthåndballen og støtter opp om jentene våre!

Etter treningen var Marianne strålende blid, svett og sliten. Hun synes det er bra treninger og morro og gleder seg til kampen mot Byåsen. Gunnars statistikker sier at mulighetene er der selv om Thea ikke er med i dag. Christina Foss har vist god framgang de siste kampene og er jo alltid en forsvarskjempe og så har vi kjappe Henriette til å ivareta høyrevingen og passe på Camilla Herrem. Vi ktysser fingrene og  følger spent med på Sumo!

Ha en god kamp, jenter!