Flintjentene seiret over tabelltreer Tertnes! – Flint

Flintjentene seiret over tabelltreer Tertnes!

Flintjentene viste muskler, da de onsdag kveld, tok imot Tertnes i Salgenhallen. det ble en velspilt 1. omgang fra begge lag, hvor Flint kunne gå til pause med 13-11 ledelse. 2. omgang ble mere en stillingskrig, med få mål og mange redninger. Tertnes hentet Flintledelsen, men vertinnene ga ikke opp og et engasjert publikum kunne juble sammen med Flintjentene for seier 22-21.

I onsdagens kamp mot Bergenslaget Tertnes, hadde Flintjentene helt tydelig bestemt seg for å forbedre resultatet fra bortekampen. Da kom jentene nemlig hjem med et 16-34 tap.

Det var nok ikke store forventninger om poeng, men jentene var klare og med fra start i kampen. Marianne Iversen viste vei, kampvilje og kraft da hun skåret Flints første mål og utlignet til 1-1. Da var tonen satt. Det var helt klart at jentene våre ikke hadde gitt opp på forhånd. I perioder av 1. omgang , var de foran med 3 mål! Til pause stod det 13-11 til Flintjentene.

Tertnes kom veldig bra i gang i 2. omgang og hentet Flintledelsen og kom foran 16-14. Da tok Marianne & co tak igjen, og kampen bølget fram og tilbake. Etter 20 minutter i 2. omgang stod det 20-20 og det var klart at det måtte bli en spennende avslutning på kampen.

Og dramatisk ble det! Tertnes venstreving kom til å skyte Emily Stang Sando i hodet. Emily hadde stått en flott kamp inntil det skjedde. Så ble hun helt umulig å ha med å gjøre for gjestene! Hun stengte buret i 9 minutter ! To åpne sjanser ble brent og Kristiane Stormoen skåret et flott mål som dommeren dømte bort til stor pipe-konsert hos de engasjerte tilskuerne. Med kun 1 minutt igjen, skåret Flintjentene og selv om Tertnes fikk et enkelt til 10 sek før tid, kunne Flintvenner og entusiaster juble for seier 22-21!

Dette var en skikkelig lagseier og vi gratulerer jentene og Gunnar med bonuspoengene! Marianne Iversen ble kåret til dagens beste Flintspiller, og i dag var konkurransen hard, med en supergod Emily og toppskårer for Flint, Kristiane Stormoen. Og så må vi ikke glemme Ellen Marie som stod i veien for Tertnesjentene hver gang de nærmet seg 9-meteren.   Henne gjør det vondt å løpe inn i!!!

Neste onsdag reiser Flintjentene til Byåsen og deretter venter Larvik i Slagenhallen d 13/2. Kom og bli med!!!!