Sponsormesterskapet 2013 Spring Edition… – Flint

Sponsormesterskapet 2013 Spring Edition…

Torsdag d 24/1 var det duket for Sponsormesterskap i Flinthallen. 8 spreke, ivrige og kamplystne lag stilte til verdenspremieren av Flint Tønsberg Håndballs Sponsormesterskap.

Lagene var delt inn i to puljer og deretter skulle nr 1 og 2 i hver pulje møtes til semifinaler. I pulje 1, ble det tidlig klart at Z-eiendom var et lag å regne med. De knuste nesten enhver motstand og måtte spille i langeperioder med 3d-briller for å jevne kampene litt ut. Sergel startet med et tap til Z-eiendom, men spilte seg stort opp i løpet av kvelden.

I den andre puljen var det utrolig jevnt og ingenting ble avgjort før den siste puljekampen ble spilt. Her måtte Emaptix enten vinne med mere enn 2 mål eller dersom de ikke gjorde det, måtte de skåre mere enn 5 mål selv. Dette satte fart i Empatixgutta og de vant 7-2 over X-pert! Nr2 i denne puljen ble Flowtite, som var mest overrasket selv, over å ha nådd en semifinale.

Stemningen i hallen var strålende og det møtte mange ivrige supportere opp. De mest ivrige supporterne var nok Sergels, som stilte med banner og stormende jubel.

Flowtite møtte Z- eiendom i den første semien og de kjempet alt hva de hadde lært, men måtte se seg slått av et meget sterkt Z-lag anført av en alltid kamplysten Jeanette. Dessuten kunne de stille med 2 lagleder og tre unge heia-jenter på benken. Selvom Flowtites talentfulle målmann, Tomas, gjorde det vanskelig for Z, dro de ifra og spilte seg sikkert til finalen.

I den andre semifinalen møtte det mann/kvinnsterke laget fra Sergel, Empatix. Empatix hadde spilt seg stort opp i løpet av kvelden og Sergel måtte kjempe hardt i denne jevne kampen. Slutt sifrene viste et-målsseier til Sergel i denne velspilte kampen. Empati tok det med ekte sportsglede og skulle ut i kampen om 3.plassen mot Flowtite.
De to lagene spilte tidligere på kvelden uavgjort 4-4, men Empatixguttene hadde funnet fram til ungdommens glansdager og viste fin teknikk og spill. De vant klart og kunne dra hjem med en flott 3.plass.

Finalen bøde på jevnt spill og godt spill i kampen om den gjeveste medaljen. Sergel og Z-eiendom hadde også tidligere på kvelden møttes, med sifrene 7-2 i Z’s favør. Det var dog laget fra Sergel som hadde flest krefter igjen til sist og Z- eiendom måtte se seg slått av et velspillende Sergel-lag.
Jeanette Sørvik fra Z-eiendom viser at hun ikke har glemt hvordan tingene skal gjøres!

Alle lag fikk premier som seg hør og bør i en aktivitetsturnering. Hver spiller fikk en vannflaske fra Åsgårdstrand Sport og billetter til Flints neste hjemmekamp d. 30/1 kl 18.00 i Slagenhallen. Dessuten var Renate Saastad Sømme så imponert at hun delte ut klemmer til alle!

Her er resultatlisten:

1.    Sergel        premie: Bowlingkveld på Kilden Bowling og VinnerT-skjort til bedriften!
2.    Z- eiendom    premie: Gavepose fra AageM
3.    Empatix    premie: Det berømte Tønsbergspillet
4.    Flowtite
PWC
Åsgårdstrand Sport
X-pert
Reklameservice    med prisen for størst utviklingspotensiale!

Vi kom gjennom kvelden uten skader. Det ble kun brukt et enkelt plaster og ikke en eneste ispose! Vi takker deltagerne for en utrolig artig kveld og gleder oss til Høstcupen og håper at enda flere vil være med!

Stor takk til alle hjelperne og de sponsorene som ga premier.

For Flint: Karin Jernæs, for anledningen kveldslig leder og oversjefsbrilleutdeler!