Flintjentene våknet for sent – Flint

Flintjentene våknet for sent

Da Flintjentene møtte Stabæk søndag d. 20 januar, tok det for lang tid før jentene fant rytmen i angrepet. Flint kom bakut med 2-7 før de våknet . Da kom det til gjengjeld en vanvittig opphentning til 9-10, hvor jentene storspilte i forsvar og var raske framover på banen. Dette kostet nok noen krefte for Stabæk kunne gå til pause med 14-10 i sin favør.

Andre omgang lignet litt den første og Flintjentene var på hælene igjen… Midtveis i omgangen, våknet de til liv og startet en ny opphenting. Stabæk slet med å få grep om kampen igjen og Flintjentene kjempet seg opp på 22-25.

Jentene spilte flott håndball i store perioder av kampen og vi gleder oss til å følge dem gjennom andre halvdel av sesongen

Kristiane Stormoen viste godt forsvarsspill og hjerte og mot igjennom hele kampen. Hun har et formidabelt skudd, som hun fant fram og sendt ballen forbi Stabæks beste spiller, Silje Solberg, i målet.