Kamp mot Stabæk 20/1 kl 18.00 – Flint

Kamp mot Stabæk 20/1 kl 18.00

Flintjentene skal ut i sin første kamp med ny trener og de gleder seg. På papiret er Stabæk storfavoritt og de slo jentene vår i en relativt tett kamp i sesongåpningen. Deretter vant de semifinalen og møtte Larvik i finalen. Men denne gang er det annerledes.» Tredje gang er lykkens gang», heter det og vi har tro på at Flintjentene kan hente poeng i kampen på søndag. Uten Renate (frk. Gips) viste de unge jentene at de kan de også i kampen mot Oppsal. Gunnar har hatt en uke til å bli kjent med laget, og med hans erfaring på benken, kan det komme noen lure tips og triks derfra også. En ting er sikkert; her skal det kjempes til siste sekund!

Vår kampsponsor AageM Office avvikler en konkurranse, hvor den heldige vinner blir den lykkelige eier av en splitter ny printer! Alle som kommer får delt ut et kort som skal utfylles og leveres i kafeteriaen. Mandag blir vinneren trukket ut og kontaktet. Vi publiserer det ogsåher på hjemmesiden og på Facebooksiden vår. Kanskje det blir deg?

 

Kom og bli med på en spennende søndag i Slagenhallen!