Ser utviklingspotensiale! – Flint

Ser utviklingspotensiale!

Det er en stund siden Gunnar Pettersen har hatt fulltidsengasjement i norsk håndball. Nå har Flintjentene fått ham til å gjøre comeback!

Det var en stolt og glad Christofer Arnø (styreleder) som i går kunne presentere Gunnar Pettersen, som ny hovedtrener i Flint Tønsberg Håndball.

Håvard Løvmo har gjort en kjempeinnsats for Flint og blandt annet ført laget til deres første semifinale i NM. Dessverre har Håvard sett seg nødt til å avslutte samarbeidet av personlige årsaker. Svein Kvisle har, som sportslig leder, hatt travelt og vært dyktig, da han fikk Gunnar Pettersen til å overta etter Løvmo. Kvisle presiserte på pressekonferansen i går kveld, at klubben er meget fornøyd med jobben Løvmo har gjort.

Gunnar Pettersen kunne fortelle at han takket ja til tilbudet om å trene Flintjentene, fordi det er et ungt og lærevillig lag. De neste kampene blir tøffe, men Gunnar mener at det er kamper hvor man har alt å vinne. Han har ingen tro på å gjøre de store forandringene. Han liker Flintjentenes forsvar og mener at det bare kommer små justeringer, ut fra hva han ser.

Marianne Iversen og Emily Stang Sando deltok også på pressekonferansen og uttrykte stor respekt for Gunnar Pettersens meritter. Marianne mener at herer det bare å lytte og lære og ta til seg all den håndballkunnskapen man kan.

Vi håper at så mange som mulig tar turen til Slagenhallen søndag d. 20/1 og hjelper Gunnar og jentene i deres første Postenligakamp sammen. Det er Stabæk som er motstander og til tross for to foregående tap til Stabæk, er avstanden mellom lagene ikke så stor. Med et engasjert publikum og en god håndballdag, kan Flintjentene fort ta poeng i denne kampen!