Renate har brukket benet – Flint

Renate har brukket benet

Ikke akkurat en ønskeposisjon for Flintjenta med energi som en middels stor kjernefysisk eksplosjon.

Mens Flintjentene kjempet seg til seier, måtte Renate Saastad Sømme se kampen fra sidelinja. Ikke akkurat en ønskeposisjon for Flintjenta med energi som en middels stor kjernefysisk eksplosjon. Renate heiet lagvenninnene fram og kom med muntre og kreative tilrop. Mon hennes energi fant veien ut på banen likevel?
Renate hadde trua på seier hele veien gjennom kampen. Hun bekymret seg ikke for at laget manglet henne. « Det er ikke bare èn spiller som gjør laget» sier hun til TB etter kampen. «det var helt fantastisk at vi vant!» Fortsetter hun, før hun elegant svinser over banen på krykker.
4 til 6 uker i gips tar det før Renate kan trene med igjen. Kjenner vi jenta riktig, kommer hun ikke til å ligge på latsida. Mange ting man kan trene selv med gips og Renate er kreativ! Vi vet hun kommer sterkt tilbak og gleder oss til det!