Flintjentene tok viktige poeng! 21-20 – Flint

Flintjentene tok viktige poeng! 21-20

Jentene leverte en deilig seier over Oppsal søndag 13.1.

Flintjentene leverte en deilig seier over Oppsal søndag 13/1.

Kampen startet ikke så godt som vi håpet på og Flitjentene ble hengende etter hele 1. omgang. Til pause var stillingen 12-9 i gjestenes favør. Håvard må ha strødd tryllestøv over jentene, for i 2. omg, tok spillet seg opp og jentene hentet inn Oppsals forsprang sakte men sikkert.

7 min før slutt kom jentene foran og i en hesblesende avslutning, var det Flintjentene som ville det mest og Henriette kunne sette punktum for en forrykende spennende avslutning på kampen. Henriette ble kampens beste, etter å ha vært avslutningssikker og fantastisk god til å sette gjestenes stjerne ut av spill. Toppskårere ble Henriette og Kristiane hvilket viser at de unge kan!

Kampen bød dessuten på to debutanter; Marthe Westby og Pernille Anderson. Det ble ingen spilletid denne gang, men det skal nok komme.! Heia Flint!!!