Johnny Jensen – Flint

Johnny Jensen

Ga uttrykk av å være godt fornøyd med jentenes innsats!

Onsdag kveld gjestet Johnny Jensen Flintjentene for å dele med seg av sin kunnskap om forsvarsspill. Johnny er kjent og beryktet i hele håndballverden, for sitt kontante og eminente forsvarsspill. Mange har erfart at det gjør vondt å springe inn i Johnny. Han er god til å plassere seg og time taklingene. Dette videreformidlet han til våre jenter som så ut til å suge til seg av Johnnys erfaring.

Ellen Marie, som alltid tar i skikkelig, stod det lyn og torden ut av, der hun nedla den en etter den andre. Ingen stygge taklinger. Hun bare løftet dem opp og satte dem ned et annet sted, hvor de var mindre farlige. En underholdende forestilling i Slagenhallen.

Johnny ga uttrykk av å være godt fornøyd med jentenes innsats og Oppsal skal få kjenne muskler til søndagen! Takk for hjelpen, Johnny!

Selv fikk jeg en god snakk med Cathrine P, som har slitt med en lei forkjølelse. Hun satt og trippet på sidelinjen og kunne nesten ikke vente til fredag med å trene igjen. Renate er stadig alene og sulten derhjemme mens hun venter på at hevelsen skal gi seg. Er det ikke noen som kan sørge for at den jenta får noe mat?

 

Karin, daglig leder og Flintvenn!