Stabil spillerstall – Flint

Stabil spillerstall

Håvard Løvmo, er glad for at stammen i laget vårt er stabilt, og har høye ambisjoner i årets Postenliga i håndball for kvinner.

Dette blir vår tredje sesong i Postenligaen. En åttendeplass og så en syvendeplass er merittene så langt. Håvard Løvmo er som ny trener, optimistisk på vegne av laget foran denne sesongen.

– Jeg tror det bak de 4 – 5 beste lagene, blir en jevn serie i år. Vi er avhengig av flyt og lite skader. Dersom vi presterer jevnt, tror jeg vi kan kjempe om en 6. plass, sier han.  Dette er også et mål som spillerne selv har uttalt.

Laget har noenlunde den samme stallen som i fjor, noe han setter stor pris på.

– Stammen i laget skal vi bygge videre på, og jeg er glad for at den er stabil. I likhet med oss er det mange lag som har tynne staller, så vi er avhengige av å holde oss skadefrie. Thea Bjerkestrand Bøe er eksempel på en ekte Flintspiller. Hun begynte tidlig med håndball og har fulgt med laget oppover i divisjonene. Sist sesong ble noe svekket på grunn av en skade, ogi år trår hun igjen til for fullt for Flint 🙂

Håvard er også godt fornøyd med det teamet de har rundt laget. Vi starter årets Postenliga-sesong mot på bortebane mot Stabæk kommende søndag.