J18 videre i SPAR – Flint

J18 videre i SPAR

Flint Tønsberg stiller i årets kvalifisering til SPAR serien for jenter 18, med et samarbeidslag med Tønsberg Turn.

I første kvalifiseringsrunde spilte laget på lørdagen mot Fredrikstad borte i Borgehallen i Fredrikstad. Etter en litt usikker start på kampen, tok laget kommandoen og gikk til pause med en 11-5 ledelse. Starten på andre omgang startet også litt usikkert og med marginene mot seg og forspranget krympet til 12-9. Nærmere enn så kom aldri Fredrikstad og Flint kunne rykke ifra med 3 raske scoringer. Flint vant til sist komfortabelt med 24-15.

Maria Borge bidro sterkt til dagens seier med 5 mål og fikk banens bestemannspremie. Øvrige spillere: Ida Kihle (4), Pernille Andersson (4), Anna M Jonassen (3), Amalie Gjølberg (3), Helene Ellertsen (2), Frigg H Kron (1), Malin Nylen (1), Thea Lindqvist (1), Lotte N. Joberg, Rebekka Bakke Karlsson, Mari I. Østby, Tina N Torhaug og Anniken Aasheim. Trenere: Morten Livang Andersen, Tore Andersen og Eivind Urberg Johansen.

Denne kvalifiseringsrunden var første av to. Opprinnelig var det også meningen at Storhamar skulle spille i samme pulje, men da de trakk laget, var det kun Fredrikstad og Flint igjen, som spilte om seier i puljen og mulighet for en litt lettere trekkning til den siste kvalifiseringsrunden, som skal spilles helgen 13. -14. oktober. Etter denne helgen med kamper og kvalifiseringen rundt om i hele landet, er det nå 32 lag igjen som skal gjøre opp om de 16 gjeve plassene i den landsomfattende SPAR serien for 18 års lag.