Sesongkortene er klare – Flint

Sesongkortene er klare

Årets sesongkort er til salgs fra mandag 3. september. De koster kr 800 og gir tilgang til alle hjemmekamper på seniornivå (bortsett fra cup- og sluttspillkamper). I tillegg får de 300 første en gratis weekend for to på Norefjell Spa Resort.

«Nå er årets sesongkort klare,» sier Karin Jernæs på kontoret i Flinthallen. Nytt av året er at sesongkortet gir adgang til flere håndballkamper; hele fem serier på seniornivå. Det er elitekampene i Postenligaen, 2. divisjon, 4. divisjon, J18 og J16.

I tillegg kan den som kjøper sesongkort ta med seg en venn og reise til Norefjell  med gratis week-end opphold frem til 15. november. Dette gjelder de 300 første solgte kortene.

Kortene kan kjøpes i Flinthallen hos Karin. Hun kan også nås på telefon 333 75310 eller mobil 406 95 211. Du kan også bestille på markedhandball@ilflint.no

Løp og kjøp!

Vi lover god underholdning og et trivelig sportslig fellesskap!