J97: Avsluttet med knallresultater! – Flint

J97: Avsluttet med knallresultater!

Jentene har kjempet seg gjennom en god sessong med mye godt spill, men det har ikke helt villet seg resultatmessig. Men i Fredrikstadcup gikk ballen deres vei. Med seier i B sluttspillet og 3 plass i A sluttspillet er jentene kjempefornøyde med tanke på at de selv var delt i to jevne lag og møtte mange toppede lag.

 

Flint 1 spilte innledene runde med to seire og to tap. Dette brakte dem inn i B sluttspillet hvor det endte med med en overlegen 12 – 8 seier over Sandefjord i B- finalen. Vell fortjent må jeg si.

Flint 2 vant sin innledene gruppe overlegent med 4 seire og 37 + i målforskjell. Det flotte spillet fortsatte i 1/8 og 1/4 finalene med brakseiere, og semifinalen gikk mot et toppet Kjelsåslag. Denne kampen stod leeeeenge og vippet på 6-7 til motstanderne og de trakk det lengste strået og vant 10-6.

Begge lagene presterte mer enn de selv, trenere og foreldre forventet. Vi kan bare takke for en flott turnering, og for at dere gidder å spille håndball og underholde oss foreldre.

Vi har i dag hatt avsluttning for denne sesongen og tatt farvell med Tine og Therese som har fulgt laget som trenere de to siste årene. De har lagt ned mye arbeid på å bringe spilleforståelse og teknikk inn på et høyere nivå, og det så vi resultatene av i Fredrikstad. Takk til dere begge to!

PS! Vi kommer til å følge med på Tine i 4 divisjon (bare du lærer å treffe inni målramma), og på Therese som kommer til å sette en ny hånballspiller til verden » Stig Evert»!     

Lykke til!

På vegne av foreldrene, Stig Are