Flintdagen 2012 – Flint

Flintdagen 2012

Årets Flintdag er gjennomført - i strålende solskinn og med mange fremmøtte - både spillere, trenere, støtteapparat og foresatte. Det ble delt ut mange priser og pokaler og gjevest av dem alle; Flintprisen.

Med fornøyde fremmøtte er det enkelt å lage en vellykket fest. Slik var det i dag 🙂 Både barn og voksne i klubben koste seg i ettermiddagssolen med grillmat, kaker, kaffe og is. Barna gikk natursti og Sondre Aurmo delte ut priser og viste frem spillerne på de ulike lagene. Vi har virkelig mye (les: mange) å være stolte av i klubben vår!

Det skal sies at det var en liten bismak på festen i dag – for da vi våknet i dag tidlig, hørte vi på nyhetene at Flinthuset var brent ned i løpet av natten. Der gikk mye historie tapt.

Av priser som ble delt ut var det pokaler for seriemesterskap, fairplaypriser til enkeltspillere på alle lag og til slutt hedersprisen; Flintprisen. Den gikk i år til oppmann på elitelaget Gunn Marit Sønsterud. Vi gratulerer!

Vi takker alle som har planlagt og gjennomført Flintdagen. Flere bilder følger 🙂