Søkkvåt samling – Flint

Søkkvåt samling

Torsdag var dagen da mange spillere på Flint Håndballs breddelag skulle ut og samle inn brukte mobiltelefoner. Det ble en våt affære.

Voksne og barn deltok i går på klubbens miljødugnad. Søndre Slagen var på forhånd delt inn i roder og mange foresatt kjørte spillerne rundt i nærområdet. De yngste spillerne gikk tot og to og samlet inn brukte mobiltelefoner fra husstandene.

På forhånd var det delt ut nesten 7000 flyers med informasjon om miljødugnaden som er et samarbeid med Norges Idrettsforbund.

Resultatet ble 654 telefoner til retur. Det er bra! Noen lag skal samle inn i sitt område i helgen og siste frist er 4. mai for å levere mobiltelefoner. Det endelige antallet telefoner vil dermed bli ennå noe høyere.

Klubben takker alle som har hjulpet til og alle som har gitt sin brukte mobil, for støtten!