Takk for i år – Flint

Takk for i år

Med dagens tap mot Storhamar 24 - 28 har Flint spilt sin siste kamp i Postenligaen for denne sesongen.

Kveldens kamp ble spilt foran 210 tilskuere og var tidvis en god kamp, men med noen dårligere perioder ble det et firemålstap. Nok en gang fikk vi mange kontringsmål mot oss. Vi har ti spillere på scoringslista og mange er med å drar lasset. Ellen Marie (bildet) og Christina blir toppscorere med 4 mål hver. – og Emily blir kåret til Flints beste spiller.

For Storhamar tildeles denne utmerkelsen Kamilla Sundmoen – for sine 8 scoringer.

Sesonger er dermed over, og jentene tar velfortjent påskeferie. Det gjør også Pål og Harald (trenere). De takker av etter hhv 7 og 4 år i klubben. Pål fikk overrakt blomster ved siste seriekamp mens Harald fikk sine i dag.

Tusen takk til alle frivillige. Dere er med å gjøre seriespill i Postenligaen mulig!